Jag har köpt ny Bikini. . Orange å allt ma...

foto0449 (MMS)

Jag har köpt ny Bikini. . Orange å allt. man e så snyggt brun mot orange . . Me like. . Köpt på åhléns..


När jag vaknade och öppnade mina ögon kloc...

foto0448 (MMS)

När jag vaknade och öppnade mina ögon klockan 13 så var det blompaket i mitt fönster som någon hade lämnat där när jag halv sov. . Och när jag öppnade paketet var det en Kristall Orside . . Blev jätte glad . Har aldrig sett den sortens blomma förut . Skulle vattnas 1gång i veckan, hoppas att jag klarar att hålla den vid liv är dålig på att sköta blommor :-) . Men Man blir glad av kärlek . . Mer kärlek till alla tycker jag :-). . Stannar i umeå i helgen känns som jag behöver ta det lite lugnt utan att ha några måsten utom roliga måsten såklart :-). .


Hej å hopp är ute i n...

foto0442 (MMS)

Hej å hopp är ute i norrlands natur och låter min kropp få lite motion. . Det är vår ute Nu. . :-)


Nu e jag ledig i 4 hela dagar. . Men på må...

foto0426 (MMS)

Nu e jag ledig i 4 hela dagar. . Men på måndag börjar skolan igen. . Då börjar vi på nytt igen med utvecklings psykologi :-). . Ska bli kul . . Har haft funderingar på att Åka hem till västerås men har ännu inte bestämt mig . Är skönt och ta det lugnt och ta tag i lite måste grejer när man äntligen har tid:-) godnatt natt


Mobilblogg

Fy bubblan vad bra att jag kan mobilblogga nu... åhhh jag blev så glad när jag insåg att det var ju faktiskt inte ens krongligt. .. . fyyy vad kul...:) Kom nyss hem från en promenas drån stan där jag varit på bio såg flickan från ovan , den var väl okej fast inte super bra , vissa delar var sämre och andra bättre..

Skrev tenta idag, hoppas de gick bra (de vet man ju lixom aldrig )

Godnatt natt

Hej

Hej


Plugg!!!

Tjing!!

Ligger nu här på mitt golv med datorn i knät och massa plugg, Har tenta på onsdag och idag är det lördag, och det är så mycket som ska in, har pluggat i tre dagar nu.. Skulle blir överlycklig om jag klarade denna tentan :).. (fast de blir jag alltid när jag klarar tentor :) Hoppas att jag har en liten Marslow på min axel på onsdag och hjälper mig ... Jag väntar fortfarande på mitt paket som jag betällde med hår grejjer hmm undrar hur lång tid de ska ta..Ikväll tänkte jag gå ut en sväng om jag känner att jag har varit duktig nog, då blir de student ställe som ligger 10min gå från mig så nära dit och nära hem..

Jag har en tjej i min korridor som flyttar ut idag, tycker de e så tråkigt, hon är jätte gullig... Hon skulle flytta till norge och jobba i sommar.. Har funderat på att flytta till norge i sommar och jobba faktiskt, har ju inte fått något jobb ännu.. Har sökt men måste söka mer fast har inte riktigt haft tid att skriva ut massa brev och skicka iväg.. Plugg plugg plugg .... 

  

Lördag

Har varit på utflykt hela dagen...

var å handlade vid ett centrum dit e tar 40 min med buss... när vi var vid stan hoppade  jag å min vän av och vi gick på bio "FARSAN" den var bra....

Sedan hem och gjorde en låt med min vän som myste...


Nu ska jag sova.. godnatt

susanne :)

FredagsDax

Fredag hela dagen idag, fredagar tycker jag är sköna dagar. Man känner mindre stress vet att man har två helt lediga dagar som man kan göra vad man vill på ( fast jag måst plugga men ändå jag väljer när jag ska göra det) ..

Varit i skolan idag och haft grupparbete.. Åkte direkt ner på stan från skolan och bockade av några saker från min need to have lista exempelvis trosor  mm :).. Sedan mötte jag upp Karl och vi gick till Rhodos och käkade buffe salads och pizza buffe.. Vi skulle ha möte med varandra men det blev aldrig av vi satt och snackade massa gojja istället vilket jag tycker kan vara skönt :O)..

Sedan gick vi lite till på stan + systemet

När jag kom hem var jag tvungen och sova middag, har sovit jätte dåligt inatt och jag var tvungen att kliva upp tidigt oxå... Ibland kan jag blir grinig när jag sovit middag men idag var jag suuuper glad när jag vaknade sprang ut i korridoren och sjung opera och busade med mina grannar i korridoren :) ..

Har pluggat lite nu = kolla på en film som heter shrink från 2009 = skönt plugg...

Lugn och skön fredag med andra ord..

Men nu ligger jag i sängen avsminkad och klar för att börja snarka...

Godnatt mina kära läsare
 

Tordag!

Jag beställde för några dagar sedan Roj och roger (macken), så nu ligger jag i sängen och kollar på de så himla roligt..

Idag har jag varit i skolan och gjort grupp övning som inte ver så givande.. Sedan hämtade jag ut min psykologi tenta weeii klarade den, sköönt..

tjing


Small Talk Hur du använder de

Du använder small talk på detta sättet:

(Ska användas i blött hår)

1. Ta typ två pumptryck i din hand

2. Fördelar det i håret längt mot hårbotten

3. Fönar hårt

Var försiktig och ta inte förmycket, då blir de inge bra...


............................Lycka till!!

Small Talk

Jag verkligen älskar small talk från tigi... Har i det i blött hår och fönar sedan ...

Igår så shoppade jag loss på sajten www.feelunique.com som har sjukt bra utbud och ännu bättre priser och de bjuder även på frakten innom europa..  Jag köpte shampo och small talk såklart :)

kvällen är gjord






tjing!!

Sitter här i mitt rum

Har precis åkt inlines i min korridor , fick en härlig replik från en tjej som kommer från kina hon sa coool och såg impad ut , hehe ,..och innan det kollade jag på bygg fuskarna eller vad de nu heter på tv 4..

Jag blir så sugen på att köpa hus när jag ser på de, fast jag skulle aldrig släppa dem ur sikte, skulle göra en sjukt grundlig undersökning på de som byggde mitt hus och jag skulle vara med när de spikade i varendaste spik:)..





Studera

Hej kom nästan nyss hem från skolan. Idag var det en intressant föreläsning faktiskt.. Anmälde mig just tilll höstens utbildningar, sista dagen är på torsdag så nu har man de gjort oxå :) ... Jag tänkte nu ta en promenad, skulle vilja träna men vågar inte göra de än efter att jag varit sjuk (e fortfarande sjuk fast inte lika:) .. Sedan ska jag städa och plugga.. Måste ha de städat när jag ska plugga annars blir jag GALEN.. och jag vill inte bli galen idag å då ska jag städa :)-..

Tjingeling

Vår som snart ska bli sommar


´Water

Hoppa å hejja!!

Kom just ut ur duschen ligger nu i sängen med plugget framför mig.. ska till skolan om lite mer än 1 tim...



Så full fart med studierna nu (peppar mig själv)


Jul


Godmorgon!!!

Vaknade för kanske 2 timmar sedan

Idag på eftermiddagen ska jag plugga. Men ska nu gå ut i solen och promenera.


Är sjuk idag :(.. Måste ta de lungt så jag stannar hemma ikväll för jag måste försöka å vara så pigg som möjligt imorgon då jag ska på utbildning... (ska sitta i en jour och chatta med barn som har problem å så)



Idag åt jag fil och mjölk blandat med havregryn, russin, hallon och blåbär... älskar frukost de går fortare att laga än middag och lunch  :)


Sol


Nattens

Jag har alltid alltid alltid tyckt att det har varit super duper töntigt med bloggar, ja antingen så e jag väl en tönt själv eller så har det som varit vart och det som är, är lixom....

Ja Nu ska jag väl ta en tupplur och slå en blund

Imorgon är de rock party och på söndag ska jag på utbildning.. weeii..

snark


Ja jamensan

Dra på trissor så säger man när man blir arg inte jävlar och fan ska de vara utan rena dra på trissor..

Ja kanske man kan säga de om man blir glad oxå.. lixom dra på trissor vad bra... istället för fan vad bra.. ja visst de e ju underbart...

sova nu

ut å springa imorgonbitti...

pussar

sussi


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0