slö när de är snö

Tjingelingsan!
Jaha då var jag väldigt omotiverad för att gå till skolan idag.. Jag vaknade och kände nee nu behöver jag sova ut lite.. Jag behöver sova typ 9 tim för att vara pigg, svoa mindre kan jag oxå göra i några nätter men sedan måste jag uppdatera sömnen med en riktig sovnatt.. Jag har varit i Västerås i helgen och hälsat på min familj och firat min vän Andreas som fyllde 25, hipp hurra för han..

Nu blir de vila en litenstund---
sedan skolan..
sedan massage...
efter det träna...
sedan plugga...


Mys till alla


Kärlek

Det finns så mycket kärlek i världen.. Jag är den sådan person som verkligen uppskattar min omgivning och de som jag ser och möter i min vardag.. Jag lever i ett otroligt vackert landskap..


love <3



Idomin och jag

nu sitter jag här i soffan efter att ha käkat otroligt god lasange på stan.. Det är ju vinter ute och mina läppar behöver verkligen smörjas upp ordentligt och jag brukar köra med Nuxe läppbalsam med de funker inte als lika bra som idomin tycker jag just nu.. Så nu är det idomin och jag :).. Så är lite vit om läpparna just nu:)

Ska sätta mig och läsa massor tills mitt seminarium imorgon, jag hoppas på att de ska funka..

Tjilevippen..


Pumba va i hela

Jag älskar Pumba, ja i timon och pumba.. Han är så söt när han skuttar fram hu hu hu hu hu hu... :) ...

Jag har idag varit på staden och fikat och shoppat ett nytt uppläggningsfat..

Det känns som att klockan är super mycket mer än vad den är. Ska lägga mig och kolla på film snart och kanske somna till den för imorgon är det jobb jobb jobb som gäller men det är roligt.. 

Det är absolut massor med snö ute här uppe i norr fortfarande. Tänk att jag valde att bo här uppe. När jag var liten ( jag är ju från västerås) så bodde mina släktingar i sundsvall och härnösand och jag tyckte det så såå långt till dem, det tog ju en hel dag att åka dit lixom. Det jag inte visste då var att jag var liten och tyckte det var tråkigt att sitta i bilen så en hel dag för mig var egentligen kanske fem timmar eller så. Jag kör iof hit på minst sju timmar och det är dubbelt så långt typ. fast jag har ju inga barn att ta hand om som ska kissa å så utan bara jag som behöver ta en paus på någon minut ibland ...  När jag kör upp (eller ner) har jag så svårt att stanna längre studer för att äta å så utan alltid tar jag med mig mat eller köper på vägen och äter i bilen och då när jag kör, de går ju fortare då..

Kram




Bebisar

Min kompis Ida fick sitt första barn idag. Jätte roligt och fint och mysigt osv. Längtar efter att få se den lilla killen Emil.. Firade här hemma med smothie. Har idag varit på stan och handlat sovtrosor och en morgonrock.. Jag sitter nu i soffan med K och kollar på family guy, fast jag tycker inte om de så mycket så jag ska nog läsa lite bok istället..

Idag har jag sån fläta som man hade när man var liten. Eller jag hade sådan fläta iaf:).

Tjingeling




RSS 2.0