Yippy

Jag älskar att mysa och nu blir de mysfika med Ida i centrum sedan mysfika på stan med Therese och bio..

resterande helg är de plugg som gäller (tror jag) kanske jag åker på julfest oxå men vore bra om jag hade fokus på uppsatsen..

Puss:)


Har köpt en ny mströja som passar nu när jag får mysa :)


I mogonen

Klockan är typ lunch men för mig är det morgon, jag kan inte rå för det men jag sover ut varje dag ... men ska sluta med det snart för jag älskar att somna tidigt och vakna tidigt, men hr svårt att ¨hålla det så.. igår var det julbord och de var super gott.. Nu blir det frukost ägg och avokado sedan ska jag på möte och efter det till posten och hämta ut min diktafon som skall vara super duper bra, väldigt bra att ha när man studerar måste jag säga, jag hade en som jag spelade in på förra tentan jag hade och jag har lätt att komma mer ihåg sådant som sägs än sådant som läses..

Tjingeling



mina läppar som dom blir lixom mindre röda nu på vintern, man blir lixom torrare, men jag smörjer på med Nuxe läppbalsam med kristaller i, den är bra och man blir inte beroende utav den som jag kan känna med ex vanlig läppsyl

In i natten

Min handledare sa till mig förra gången vi hade handledning att jag skulle skicka in mitt arbete lite tidigare nästa gång så han skulle hinna läsa igenom det.. hmm undrar om natten innan räcker för han :).. Min lärare han är snäll, vi ska ju inte ses för en klockan ett så han har några timmar att läsa det på:)..

Jaha ne nu blir de lite läsa och sova.. god natt puss:D

Ika i rutan

Hittade ett klipp på ika i rutan och lady gaga.. tror nog att lady gaga också har kollat på ika i rutan när hon var liten .. Eller ? :)


Hjärta

Jag har precis målat pepparkakshjärtan med kristyr:). Jag har haft bakträffar både i söndags och måndags med baksugna :).. Borde plugga men jag har ont i huvudet, fryser och är trött så jag funderar på om man ska kanske ta och vila och läsa lite i ca 30 min.. jaa de var en bra ide.. jag blir lixom mitt eget bollplank här på trissor:)..

Idag har jag varit och intervjua en på socialtjänsten till min uppsats, mycket intressant intervju hon gav mycket faktiskt..


Tjingeling


En diskande

Att vakna upp och det itne är en endaste sak att diska i diskhon är underbart, att gå på golvet och det är nystädat och fint.. Jag är lika glad idag att det är nystädat som igår :)

Nu ska jag åka ner på stan..
tjingeling


Städa städa varje fredag

Jaha efter en hård plugg vecka var det dax att städ lägenheten. Åh vad skönt det är nu när det är klart, ligger här i en ny bäddad säng.. Ska kanske ta ett bad och sedan sova.. imrgon är det en mycket spännande dag :)

god natt


Godmorgon/ godmiddag

Jaha... när jag kom hem vid ca 14:00 från skolan så satt jag på en dvd och somnade i vardagsrummet... så skönt.. Nu ska jag ta en promenad, eller så kanske jag går och tränar..

:D..

trött är jag fortfarande..




Hur kul är det inte att sjunga denna sången?

Ibland brukar jag sjunga denna sången med någon kompis eller familj eller så .. Det är roligt tycker jag, då kan man ju lixom inte vara nere.. kanske ska försöka att få någon att sjunga den med mig nästa gång jag känner mig nere:D..
(man kan ju sjunga den själv oxå:)





Och hur kul är inte denna delen ur lejon kungen?Jätte rolig ju ;D ... Var tvungen att lägga upp den.. Antingen skrattar jag mycket åt den för att den faktiskt är rolig eller så skrattar jag åt den för att jag igentligen borde plugga och då är ju allt annat roligar :)..  Är den rolig eller är det bara jag?


Camping i livet

När jag var liten brukade vi åka och campa hela familjen, jag är nu 24år och de var några år sedan jag hängde med den sist. Men nu i sommar så var det dax igen, jag tänkte att de är bra att passa på att umgås med föräldrarna så mycket som möjligt, dels för att jag bor 64mil ifrån och för att det är sommar och de är kul :). Min kusin kom även och hälsade på oss på semestern, vi åkte till Gotland och jag var med dem i nästan 2 hela veckor..

12 orsaker till varför campa med sina föräldrar:

1: Man blir  som barnet i familjen igen.
2: Man behöver inte ta lika mycket ansvar, de lixom tar ansvaret om vart man ska osv
3: Vill man ha glass, ja då säger man bara: kan vi köpa glass?
4: Man får träffa varandra under en kortare period varje dag.
5: Det är roligt att upptäcka saker tillsammans med sina föräldrar
6: Hunden är med och de är mycket mysigt. (om nu familjen har hund)
7: Camping är bra för själen, för man är mycket ute och det är ingen stress (inte när vi campar iaf, bara lite ibland när man ska iväg från en camping till en annan)
8: All mat är god mat som lagas, tycker maten är alltid godare i husbilen än hemma.
9: Kanske inte kommer så många chanser till att åka med sin mamma och pappa på flera dagars utflykt, för man kanske skaffar egen familj.
10: För att det kan vara nyttigt att vara ute bland sol, mygg och rullandehus :D
11: Själkart är alla spel och tävlingar som minigolf hur kul som helst.
12: Det blir mycket grillning. Grillning= mumma


Lite bilder från Gotland:













Tänk att några mer dumma människor har målat näsan på hoburgsgubben gul.. Tycker det är synd att förstöra något som är kultur och natur på de sättet..



gotti gotti

Hoppo hej!!

Jag kom hem från skolan för ett tag sedan och jag måste säga att jag har en sådan bra lärare, hon är doktorand på skolan och jag gillar henne för hon är väldigt bra:)..

Det är ap kallt här hemma och jag sitter med morgonrock, i köket men ska flytta mig till vardagsrummet och plugga. Sedan ska jag gå en sväng och köpa toapapper så de finns när man behöver ;)..

Puss och kram .. brrrr (fryser)



kom på att jag ville va lite rolig:)..  lite roligt kanske de var för mig att ta de iaf:)




Jag och min blogg

Hej :D...
Har prices kommit på en sång med kära Karl om jag och min blogg :)..

Har gjort mig iordning nu och ringde till en tant på skolan och hon skulle inte komma tillbaka förns imorgon, jobbigt de dära när man vill ha tag på någon och dem inte jobbar, men jag klarar mig..
Nej nu ska jag busa lite...
 :D

Vänd frustation

Hej å skepp å hoj!

God´morgon!
Sitter i vardagsrummet, ska göra mig iordning snart ska till skolan och ha möte med min handledare.
Julstjärnan i fönstret är super duper stor och täcker ganska mycket utav utsikten, men vädret ser rätt okej ut idag ca -20 grader och ljust, jag älskar när det är ljust.

igår när jag skulle plugga fick jag panik, ibland vill jag bara skita i allt i skolan, fast de är väl i de situationer jag blir mer peppad endå, för då känner jag nej nu ska jag verkligen ta reda på hur det är med just detta.. Ibland kan de vara skönt att bli arg och frustrerad för att börja om på nytt igen..

Nu blir de fixa fixa..

puss :)



En mandarin??

Clementin eller mandarin, jag vet inte egentligen skillanden på dessa, men mmm så gott det är;)
Sitter här vid köksbordet och myser med tändaljus nyplanterade blommor i kruka, lite nötter och mandariner :)..

Har varit hemma i västerås förra veckan och kom hem i söndags på morgonen.. Jag saknar min familj och de är roligt att man får ny energi utav att komma hem och träffa dem..

Nu blir de läsa lite..

kram


RSS 2.0