Skräckfilm och fika!

Kom just hem från stan där jag vart å fikade med Therese sedan blev de en impuls bio såg Paranormal activity 2  och jag gillar inte den typen av film..
Nu ska jag gå och lägga mig kolla på lite despos..
Just igår var jag på affro dans, har varit på de en gång tidigar. Blev pigg och glad efteråt, fick mycket energi (gillar)
Största kramen..




Vill ni ha hjälp...

Ja tack de vore vänligt!! Sitter här med min C-uppsats och läser igenom lite böcker. Funderar på att ta en promenad, skulle vara skönt så här på en söndag. Synd att det inte är sol ute, det blir så mycket mysigare då. Idag tänker jag verkligen mysplugga, vilket jag menar att inte stressa utav läsa käsa läsa, de som är intressant, har ju valt ämnet själv och då har jag ju självklart valt något jag tycker ät intressant oxå. Ska nog laga riktig husmanskost idag. Köttbullar och potatismos skulle jag kunna tänka mig de är super gott, annars fisksoppa de är oxå gott. Noppi doppi, på med mjukisarna och varma skor nu ska jag ut i naturen.

Liar lair gick ju på 4an igår, var länge sedan jag såg den så mins inte mycket sedan tidigar, men jag tycker faktiskt att denna filmen är skoj:)..

kram


helg

Mysigt med helg igen.. tiden går så fort så de är helt otroligt.. Snart sitter man väl och är typ 80 eller något :).
Jag har idag varit och lånat böcker på biblioteket igen samt haft lungt.. Tycker de är skönt.. Är super duper trött nu, sitter och sjunger här i köket och önskar att jag redan hade tvättat av mig sminket.. Imorgon är det en ny spännande dag :) får se vad som händer då ..
Natt kram
Susanne


Saw 3D

Hej hopp!
Ikväll har jag varit på bio, såg nya saw, huuu vad läskiga dom är, men den var bra. Idag var jag på möt på skolan ang min C-uppsats som jag skall skriva, ska skriva om skilsmässa. Tror de blir bra bara jag formulerar mitt syfte bra.
Sitter här i Karls tröja som sticks och är jag jätte trött och ska nog göra god natt tror jag.. Imorgon är de möte med syon och lunch med Therese och lilla Ronja (hennes bebis)

puss och kram (saknar min familj mycker Puss till dom)


Massor utav serie

Ikväll så skulle de vara desperat husfru kväll, men de slutade med att mitt sällskap somnade och nu sitter jag själv och tittar, har börjat ända från början utav säsongerna... åhh de är så bra. Så nu ska jag återgå till det..

Tjing


Tjingeling

Klockan 07:00 ringde min klocka.. Dax att fixa massäcken och duscha... nu sitter jag här typ färdig och äter tonfisk igen, yogurten var slut å fick fantasisläpp på frukost så de blev en halv burk tonfisk, känns som att sitta och äta ur en kattmatsburk... :)

puss och kram


Rödlysen

Sitter här vid köksbordet och kollar ut genom fönstret..  Utanför ser jag lägenhetshus, en stor parkering och längre bort ser jag rödlysen. De är mörkt ute och allt känns så dött på kvällarna, ja man ser ju inget när de är mörkt.. tur att rödlysena skiner lite iaf...

Men denna låten är väl ändå super piggande i detta möker....


Nästa Hollywood

..eller inte:)..

Fick just en sång utav en kompis på mobilen som hon gjort till mig. Jätte fint..

Ska nu äta tonnfisk med potatis och spenat.

Tycker synd om kungen som blir uthängd som person i en bok, visst han ska vara offenlig men de finns väl endå privata delar som kan hållas privata... Ja de vara bara lite av vad jag tyckte om de :)




Apoteket jajaja

skepp å hoj!!
Har nu varit nere på "centrum" vid mig och inhandlat lite ansiktstvätt. Det blev ACO´s, vet inte om dessa är bra eller inte. Det känns som att produker från apoteket är liiite bättre (fast så är de väl antagligen inte).Innan denna körde jag ekologisk ansikts grejs (hela rubbet) från Organic som var väldigt bra med grönt tee i och antioxidanter från Åhlens. Denna gången provar jag något annat tycker om att variera lite.. Ansiktskräm använder jag nu den från Lumene med hjorton och jag måste säga att den är bra.. Var och köpte godis oxå med en vän tills imorgon.. De blev massa kinderchoklad, hur gott är inte de... :) .. Ne nu ska jag flyta bort i en annan värld..

tjaråå


Hjortron är gott så de borde ju göra gott oxå:)


Äppel, äpple

Hej.. Nu e de plugg hela dagen som gäller..Har nu pluggat två tim på morgonen och mer ska de bli.. Har nu tagit ett äpple och ligger och sjunger lite. Man är inte så social i tenta tider.. Med de e okej:). Har precis lärt mig hur jag ska räkna ut prediktioner.. Och nu längtar jag till sommaren igen.. skulle vilja åka bort över jul/nyår men de e svårt eftersom denna tid är den enda tid förutom sommaren jag brukar vara hemma med min familj på..
Fast snö kan vara ganska roligt endå, får försöka se de från de ljusa/vita:)


Pingvinerna försvinner

Jag som skrev tidigare att jag laddat fruktfatet... men nu har jag börjat äta i godis skåpet (lakrits pingvinerna). Kommer ihåg på fem myror är fler än fyra elefanter så hade de ett avsnitt med ett godis skåp som var fyllt utav godis och då fick jag tanken " när jag blir stor ska jag ha ett fyllt godis skåp" och de fick jag minsan, fast jag har inte jätte mycket godis där men endå endel.
Nu ska jag titta på Berg flyttar in, hon är rolig tycker jag...

Detta klippet menar jag... :)


Äldre är vackrast

Hur vackert är inte dessa bilder med denna tyska dam.. Svartvitt är Vackert..


Blev inte riktigt som jag tänkt mig...

.. men de gör inget :)

Hade ingen krossad tomat hemma så de blev chiliconcarne istället med ris och de är mumma.. Fast de ser inte så gott ut:)..

Nu ska jag sätta mig vid köksbordet igen och ta lite fart i plugget..Frukt tycker jag är ett bra alternativ till godis. Istället för att äta godis när jag pluggar( som jag ofta brukar göra när de ska pluggas tenta) har jag fyllt på fruktfatet i köket så pluggstund och fruktstund står på schemat för mig just nu....







Trodelutt

Ska nu ställa mig och laga köttfärssås och spagetti.. mm .. Jag är världens sämsta på att ta bort gammal nagelack eller sköta om mina naglar och då ser du om såhär.. men vad gör det.. fixa naglar och måla dem å så är inte de roligaste jag vet alltid.. Och om jag inte känner för de, ja då gör jag inte de :)





Vill ni ha kaffe....


Roligt faktiskt...

Tjolittalej


Drar luvan över huvudet och önskar att jag var färdig duschad och klar för dagen .. men de är jag inte. Har precis ätit frukost och kommit hem från min morgonpromenad.. Bytte ut morotsjuicen mot köttfärs istället :).
Nu ska jag gå och duscha och sedan göra mig lite iordning. Brukar inte alltid fixa mig när jag "bara" ska vara hemma och plugga.. Men idag känns de behövligt...


Morotsjuice

Ibland när man vaknar så vill man kliva upp men det är lixom så skönt i sängen att man gör de inte endå, iaf brukar detta hända mig.. har en tendens att snoza i denna tid, idag vart de 1tim.. men men kan man så ska man(tycker jag iaf). Jag kom att tänka på en sak, jag har aldrig druckit morotsjuice och de är dax för det idag tror jag... Blir att inhandla de när jag haft min morgonpromenad samt yogurt såklart..

Morgon puss :)


Regnar

Hej! var nyss på promenad för tredje gången idag och mitt andra sällskap:)...
Det regnar ute och jag som älskar regn, fast nu blåst de oxå och då blir de genast lite mindre mysigt.
Jag börjar känna mig lite piggare nu efter denna dagen.. konstigt att jag alltid blir mer produktiv på kvällen/natten.. måste få till de dära så att jag kan bli "normal". Har odlat lite gräs nu igen, alltså dekorationsgräs.. Det är så trivsamt när de börjar växa upp lite och man får mer hemtrevnad.. .Känner att de är extra viktigt att ha hemmit iordning nu när det är så mörkt ute och då brukar väl de flesta inklusive mig bli lite mindre på g mot när solen skiner....




Relax

Jag behöver rensa mitt huvud lite från all stress jag har där inne, när jag får mycket som jag behöver göra och inte har någon bra struktur på de hela då brukar jag inte göra  något istället, blir lixom total broms.. då kan de vara bra att tänka på hur man ska ordna upp allt och lägga sig en stund och fundera med papper och penna... Det gör jag som bäst med musik utan någon song, samma när jag pluggar om jag ska nyssna på musik då måste jag göra de med musik utan text eller såå ska den som sjunger sjunga på ett språk som jag inte förstår... Denna pianomusik är avslappnande och får mitt tänk att flyta på bättre..  Väldigt vackert också tycker jag.. Jag gillar detta, är ju uppvuxen i ett pianospelande hem, min mamma är pianolärare och duktig pianist




Allt är inte riktigt som det ska idag

Idag blev jag så arg så arg så arg att jag var tvungen att ta en promenad igen.. Brukar lugna ner mig då.. Jag har en lampa vid sängen och när jag skulle ta in datorn i köket trassla sladdarna ihop sig och den åkte ner i galvet och gick sönder. Sedan så skulle jag in i vardagsrummet och då fastnade jag i lampan på krivbordet så den åkte oxå ner i golvet och gick sönder.. Jag blev galen. Det tillsammans med att jag inte kommer tillskott med tentaplugget och att de är massor utav disk mm gjorde att jag störta ut ur lgh och gick en promenad, promenaden avslutades med en shopping på konsum utav nya glödlampor, när jag kom hem skruvade jag i dessa nya och som tur va så var det bara glödlamporna som gått sönder i lamporna:).. Tänk först ramla  och slå i näsan så jag har haft ont i huvudet och nu detta med lamporna, ja de finns nog värre saker..

Man har en tendens att bara se negativt när de händer något negativt, men positiva i detta är att jag nu ser bätte än någonsin i sovrummet för jag tog in taklampan hit från vardagsrummet :)...


Resa

Nu när de är så mörkt ute längtar jag efter att resa igen.. Jag längtar även tillbaka till Turkiets värme som var typ 40grader i somras.. Har nyss ätit lunch, avokado med keso, passionsfrukt och två kiwi. Var och postade ett paket med en tröja som sålts på tradera. Fick 2kr för tröjan :).. sedan hade jag skrivit 45kr frakt, men frakten blev 60kr viljet gjorde att jag gick back 13kr.. 


Här bodde jag 2 veckor i somras där balkongen längst ned till höger

Godmorgon godmorgon

Hej!
Kom just hem från morgonpromis med Ida.. Vi gick förbi en stor lekpark oxå skulle jag klättra sådär som när man hänger i stavar och ska ta sig fram.. men jag tog fart och sedan flög in i en stolpe och gjorde illa näsan... stackars mig, tur att de inte blev s alvarligt, bara lite huvudvärk och några små blödande sår på näsan:)...

Nu ska jag äta frukost..
Yogurt med banan och fullkornsflingor..

hej hopp



En stor tjej med lite hjärna.. Och en massa badkar

Så känns de just nu.. behöver röra på mig om jag ska kunna plugga. Jag börjar bli så trött att jag snart snarkar med datorn i knät. Ibland önskar jag att man kunde ställa in kroppen med en sorts timer när man skulle sova och när man skulle vara vaken och lixom se på en barometer hur mycket energi man har kvar. Samma sak med att äta hade varit bra.. sedan skulle jag vilja ha ett rullband härutanför dörren som svichar mig till skolan, hem då kan jag gå men när jag ska gå dit då brukar jag ha så brottom att de vore nog bäst om man fick lite hjälp på vägen så att säga:)..

Nu blir de nog att packa ihop för idag.. ska ta ett bad och tralla lite där i vattnet..

Tänk om man hade ett badkar som detta



Fast det skulle nog mest känts konstigt:).. Detta badrummet e otroligt stiligt.. men inte heller de skulle jag nog vilja ha.. eller jooo klart jag skulle :)



Skulle hellre vilja att mitt badkar var gulligt som detta här, tycker hela badrummet var fantastiskt mysigt faktiskt.. 






Dålig humor

Jag har tittar på detta klippet flera gånger.. Jag tycker de är så roligt när Tommy skrattar, han ser ju för rolig ut :) ..  Har precis ätit  kött med skivadpotatis, chevré, champinjoner och beanesesås så klart:).. ibland måste man få lite gotti gott på en måndag .. Har varit och fikat tidigare idag och nu ska jag skriva skillnaden på latenta och manifestvariabel.


Detta e jag på Halloween och jag ja ser in...

foto1212 (MMS)

Detta e jag på Halloween och jag ja ser inte riktigt klok ut :-)


hej

jag älskar beatels Denna låten fasnar ofta i mitt huvud.. Kan typ varenda ord och älskar att spela den när hjälp behövs.. och de behöver jag absolut nu när jag inte kan koncentrera mig på plugget..

..

...

Trött

Hej!!
Vaknade vid 11 typ och tog en morgonpromenad. sedan gick jag till ica och hämtade ut ett paket från nelly.com. Jag är så trött idag , fryser och känner mig lite nere.. skulle vilja ligga och kolla på desperat husfru med karl istället. Jag är så så trött, tror de beror på dett vädret.. skulle väl antagligen bhöva sola lite solarium så jag får lite energi + ett träningspass såklart:)..

nu måste jag plugga , tenta på fredag .. tjing

RSS 2.0