förbud mot datorn

kom på en fundering bara som jag måste dela med mig utav.. undrar hur mycket jag sitter vid datorn i snitt i veckan .. måste vara endel.. antar att de e ett sorts beroende.. tänk när man har semester eller är borta eller så och inte sitter vid datorn då gör man ju massa andra roliga grejer .. nee förmycket dator tycker jag att de e.. plugg=dator, post=dator, räkningar=dator osv.. datorn är ju som en del av att allt ska fungera..

hmm ska tänka ut om jag vågar ha förbud eller inte:).. vågar jag ta de steget..

natt


Lysande

Plugget flyter på.. Det är så roligt att plugga när man verkligen är igång... och de blir extra ntressant när man verkligen är intresserad utav det man skriver om. Jag har tänt massor utav lampor här nu för de mycket skönare när de är lysande:).. framför mig har jag en gammal lampa som jag älskar, köpte den i västerås på secondhand för kanske 60kr.. bortanför har jag en vit lampa från ikea 300kr.. lägger upp bild på mina andra lampor sedan :).. jag älskar lampor ...

kalas kram

Dörren öppen

Nu har jag öppnat dörren och ska gå ut på en fin promenad i fina solen :).. sedan blir de plugga hela dagen .. ska ha seminarium med redovisning för individuellt arbete på fredag.. men planerar att bli klar idag eller imorgon..
puss

Ass

Såg just filmen kick ass.. den var så himla bra... Rekomenderar!!
Jaha då har man städat korridoren o mitt lilla student rum... SÅ HIMLA SKÖNT.. Börjar kriva på en ny uppsats imorgon å jag måste ha de städat när jag pluggar (iaf i början. på tenta plugg är de omöjligt). Jag har tappat bort min mobil telefon oxå stupid girl .. hoppas de kommer fram.. Fick massor utav kantareller utav världens bästa Kongsy som bor i min korridor .. Hon är underbar.. Ska försöka börja med skrivandet nu .. eller ja inläsningen ..

puss


Vakna!!!

Jag har nyss vaknar.. men e fortfarande trött.. ska lägga mig å kramas och kolla på film nu.. sedan blir de pepp upp o städa och sedan träna.. heja mig... tänkte rensa ut lite kläder idag .. kollade på case39 igår, har hört att den skulle vara sådär utav en vän och på nätet skrev folk att den var jätte bra.. Där vvi hyrde den så hade de lämnat poäng på den 2 stjärnor utav 5.. men den var ju jätte bra , tyckte jag iaf.. :)..

tjing

mysiga skor:)

tjohopp
Idag köpte jag ju skor.. Jag har aldrig gillat uggs... men nu hitta jag e par jag föll för, ett par att bara ha mys i .. nu ska jag till affären å då ska jag ha på mig dem.. ikväll blir de filmkväll för 2 ;).. föresten kostade de 199 spän så de var inget att tänka på .. varma e de oxå.. jippy billigt, skönt och relativt fint=bra köp

puss


Tanke!!

Idag var jag nere på stan och lämnade tillbaka en bok och passade på att handla med mig ett par skor, bh, skissblock och förvaringpåsar(fultnamn:) .. Oxå gick jag till bussen när jag stått där och väntat i 5 min med massor utav tankar i mitt huvud om vad tråkigt det var att stå där bestämde jag mig för att ta en promenad.. de e ju så skönt att röra på sig . Det har varit sol hela dagen och höten börjar komma.. så passa på nu att var ute medans solen ännu kommer fram.. Om några veckor kommer det att vara så mörk om dagarn .. jag hatar mörkret i norrland, men ljuset sommaren är härligt..
Jag vill ha en hund btw :)

Puss å kram


Underhållning

idag när jag cyklade till skolan så trampade jag förbi en kille som gick helt själv och sjöng, min tanke var typ öö vad e de för en lite filur va e de för fel på han.. Sedan när jag var precis brevid han tog han i från tåna och vrålade ut sång å vad glad jag blev, blir sur på min själv att jag först tyckte att de var någon fel på han... de var ju coolt... cool kille:)..

Nu funderar jag på om jag skall gå å sova, ta en promenad eller plugga.. hmm svårt blir nog plugga åhhh seminarium imorgon..phu






Fantastiskt!!

Klar med plugget, ska bara läsa in mig lite mer tills omorgon senare... Nu sitter jag här nyligen kommit hem från fika med Ida åh hon har en pojke i magen:).. roligt... Sedan shoppade vi loss på ica:).. nu håller jag på och lagar mat. Lagar något som jag aldrig lagat förut, jätte konstigt faktiskt inte någon maträtt man typ åh denna vill jag ha idag:).. de ska bli stekt sidfäsk, champinjoner och lök med potatis och brunsås.. får se hur de blir :)..

e super lättad att jag lämnat in skiten nu iaf, om de blev bra eller dåligt återstår att se .. :) 

puss  

väldigt vad jag fått långt hår tokigt värre

Vit

hej hopp har precis kommit hem från skolan, har haft möte om vad jag ska skriva på C uppsatsen... svårt att välja.. nu ska jag göra de sista på hemtentan ska vara inne om 2 tim... satt uppe till 4:30 å skrev inatt... och somna 5 sedan upp igen vid 9... jag klarar typ inte av att sova mindre än 9 tim för då blir jag trött... Nu har jag iaf unnat mig en otroligt god mini magnum med vitchoklad sååå gott :)..
I love glass



Pingvinen åker fram

Ne nu åker pingvinerna fram som mamma köpte till mig när hon var på kryssning till riga. Jag mina föräldrar är så fina mot mig och hjälper alltid till.. Föräldrar är de bästa som finns för utan dom hade man aldrig funnits.. Nu ska jag tugga dessa lakritspingviner:)

Tönt!!!!

jag är e tönt!!! Sitter här och pluggar och har gjort det de senast 10timmarna iof med pauser för idol o kungar av tylösand:).. fast då har jag pluggar i pauserna.. Förstår inte varför man ska bli så irriderad ibland och bara typ skrika för man blir så arg när de inte fungerar.. Men ibland då går de ap bra å då ställer jag mig upp å dansar här på golvet.. Ja ja jag är en pluggtönt gnägg

;)


så var det med de

Tjena mitt bena!!!

på morgonen nu har jag och karl fixat en dörr till hans hall.. super duper bra blev det.. nu ligger jag här igen och är super pepp på att plugga .. tror jag kan bli klar idag .. börjar komma in i det nu. hoppas hoppas... kram

Spa!!!!

Ting!! Sitter fortfarande med min flumbok.. men de går rätt okej nu faktiskt... Jag var å träffade ida en sväng hon e så skinande fin med lillbebis i magen:).. Men just nu önskar jag ändå att jag var klar med allt i VG format och att jag va på ett spa och skulle få massage, vad underbart de hade varit.. men de blir en annan gång:)..

// Susanne



Aaaaaa

Jag blir galen när de går som de går när jag försöker plugga... blir så trött ibland på dessa akademiska böcker att jag får lust att läsa typ bamse eller något som man slipper tänka efter när man läser helatiden.. men detta skall nog gå om jag är extra fokuserad.. heja på mig


Brrrr

Det är så kalt o fruset när de regnar.. å nu tutar glassbilen här utanför.. jag har ju kört glassbil förut.. Nu blidde jag sugen.

Man blir så mys sugen när de e regnit väder. Vill köpa gott å ligga under filten i soffan och tända massor med ljud. Hade varit helt underbart.. Men de går ju inte idag :).. ja  ja får bli en annan gång..


Regn

God morgon.. sena mornar för mig nu för tiden.. skulle klivit upp klockan 10 men neee så blev de väl inte. Men klev upp vid 12:20 och gick på en liten morgonpromenad för att vakna till.. idag e de plugg för hela dagen... somnade ju inte så tidigt igår endå, la mig å kollade på filmen crash som va så sjukt bra att jag rekomenderar alla att se den, om inte man redan gjort de för den e gjord 2005..

nu blir de frukost/lunch igen..

tjing






trudilutt

Ne nu är jag trött... jag som velat kommit längre idag.. men men vad e en engelskbok om dualism när man kan ligga och snarka..

godnatt puss :)

PLUGGIS!!!

Sitter å pluggar nu har äntligen kommit igång efter många irriterande tankar om upplägget för denna delen i kursen.

Men nu rullar de.. bäst att köra på då..

hej hopp

Frisyr

Måste spinna vidare på frisyren som jag lekte fram nyss..

Nu har jag dragit hela håret åt ett håll och sedan gjort en knut i sidan. Tyckte de blev lite kuligt gulligt..




Honing



Sitter ny här och har nyss ätit potatis med tonfisk, lättmajonäs o gurka super duper gott och otroligt lätt o nyttigt.. ska nu gå och göra honungste och försöka att plugga. Fattar inte varför det måste vara så svårt att komma igång aaa blir galen på mig själv.. E trött sedan helgen med .. Men bara man komme rigång med plugget brukar det rinna på ganska bra.

Jag började även att frisera mig själv för jag inte vill plugga :).. drog över allt hår på ena sidan o satte fast hårnålar, tyckte de blev fint faktiskt, tror att de går att göra ännu snyggare om jag lagt mer tid på de än 30sekunder :)

hej å hopp


 

11 tim

God morgon! sovit 11 timmar.. Har ont i halsen och ska iväg till sångpedagog snart. Inte så lyckat att matcha dessa två. Men men de ska nog gå (hoppas hoppas). Ligger och äter frukost/lunch, sedan blir de hem och städa efter det plugga. Jag klarar inte av att plugga om de är stökigt så därför måste jag städa först :)..

tjing

Gott

Jag e hungrig och vara hungrig klockan 23:30 är inte alltid så hälsosamt.. håller på och gör te med honung för känner mig lite tokig i halsen.. Men mums vad gott det skulle vara med potatis i ugn, med fisk och beasås...

Recept 2 pers:

6 potatisar (räcker skäkert med 2 var men de blir ju så gott i ugnen att man vill ha en extra:)
2 fiskar typ rödspätta
olja
beasås på påse:)

sätt ugnen på 200grader
skär potatisen i skivor, lägg potatisen på en plåt häll på olja och rör om salta lagom
ta folie och gör som ett knyte av varje fisk i folien.. salta fisken (du kan även ha morötter här i de e jätte gott).
blanda såsen som förpackningen säger..

Hoppas att du gillart om du gört:)..


// Susanne

En vit, en blå, en grön

Tummarna upp till alla som har röstat idag, vad man än röstar så tycker jag de e bra att man röstar.

Firade valdagen med kina buffé nere på stan och en fet stor cola.. Nu ska jag gå ut i köket här i min studentkorridor o kolla på vakan.. ska bli sjunkt kul å få veta vilka som skall leda sverige i nästa 4år..


Heja heja





Godmorgon valdagen 2010

Idag skall de röstas men först skall de repas. Ligger och kollar på idol och käkar lakrits. Blir att rösta sent idag men rösta det ska jag.. Alla har en röst och alla borde göra det rösten...

Rösta ! :)




stress

sitter nu hemma och ska vara borta klockan 19 .. kommer inte hinna.. tog mer tid på stan än väntat.. vi gick ut å kökade o drack ett klas vin på all stars (så himla gott).. men nu sitter jag här och har nyss duschat.. ska klä på mig nu å fixa...


kramix


Nu drar jag.......

ikväll står de ju kalas på schemat:)..  men först blir de stan med Kalle... Vi ska shoppa, om vi nu hittar något.

Jag vill vila mina ögonfransar från maskara tills ikväll, tycker maskara blir bäst när man kör kvällsmake om man inte sminkat sig på dagen. Kör bara fundation o lite soliga kinder (solpuder:).. Självklart måste jag ha mössa oxå för de känns lite kalt idag..

tjolahopp


Godmorgon!!!


Jag kan inte sovaaaa!!!!! Jag vaknade klockan 9 och de är tidigt för mig. Jag känner mig ändå trött, förstår inte riktigt vad det är med mig. Jag sov iof 11 tim igår natt (kan ha med det att göra).

Idag är det lördag hipp hurra! Skönt helg. De som e synd när man läser på universitet det är att man känner sig aldrig ledig (nästan aldrig iaf).

Idag på dagen ska jag fixa lite plugg fix. Har ju börjat läsa en foto kurs paralellt oxå hmm undrar om jag har tagit på mig för mycket. jaja de ordnar sig nog :).

Ikväll är de födelsedagskalas för hela slanten. Det är ett flick födelsedagsbarn 24år blir hon. i pressent utav mig ska hon en Hello Kitty affisch, ett långt svart o guldigt halsband, ett par stora örhängen och ett litet korallblått ljus i glas. Hoppas att hon blir glad, de hade jag blivit:) 



I slutet av denna månad ska jag flytta, kommer nog att sakna mitt lilla studentrum jag haft i 1,5år sammanlagt har jag ott i olika student rum i 2,5år snart dax för lägenhet.. Har ju haft lägenhet tidigare och då tyckte jag nog inte att de var så speciellt.. Men att gå får att bo på 18kvm till en lägenhet med badkar de e lyx iallafall i min värld. När jag är hemma hos kompisar som bor i lägenhet så får jag alltid känslan "åh vad skönt med ett kök" eller " åh ett vardagsrum" vilket andra tar förgivet men de gör inte jag idag.. fast efter jag bott i lägenheten i kanske någon vecka så är jag nog van med den lyxen :)

(bild på mitt lilla rum)



Här nedanför är min säng där jag ligger och filurar nu med datorn i knät :)




Nu skall jag äta frukost gott gotti gott gott .Den där carsham reklamen sitter bra fast i huvudet som visades för flera år sedan. fast finns ens carlshamn lämgre?

puss å kram :)

Tjohej



Hej!!

Har haft sommar paus och varit på gotland, öland och i turkiet.. Nu e jag tillbaka i Umeå o pluggar .. ikväll har jag varit hema hos Ninni o vi har kollat på Idol o ätit banan med choklad i ugn lyxade även till de med lite stora bilar ;)...

Har ny dator oxå som jag fick ut på försäkringen för min gamla var trasig..

Jag har varit sjuk i flera dagar förra veckan men min hals ville aldrig ge sig så jag körde hemma kur med wisky Grant`s och de verkar som de har hjälpt...

Va på stan med Ida förut idag o shoppa Id mineralpuder o borste.. Sedan var vi hemma hos henne o hon bjöd på hemma gjord chokladmoss både vit och brun:).. Hon e bra duktig tycker jag .. fick även jätte dina frimärken av henne med kronprinsessans bröllopsfrimärken.. Tänk va fint att hon tänkte på mig när de kom till macken där hon jobbade (hon har slutat nu för hon ska ha bebis o ska bara plugga tills den kommer:)..


Nu ska jag gå å göra natt..

kram kalas

RSS 2.0