Trasperuk


Här har jag tagit på mig peruken som jag skulle haft i helgen.. de ser ju bättre ut med mitt vanliga hår tycker jag iaf. :)

Är det någon som vet hur man läser av en interaktionsterm ?? Jag vet de iaf inte och sitter nu på nätet och letar, men förstår inte riktigt, finns ingen förklaring i boken heller vilket är lite konstigt, men men detta ska nog ordna sig:)..

kram


Pizzakanter


Jag älskar pizzakanter.. Det är valigt att folk brukar lämna dessa,, men mmm så goda de e. Karl brukar lämna sina och nu har han köpt pizza så då får jag kanterna, underbart:).. Sitter å försöker plugga.. Jag var på helloweenfest i fredags och skulle kläut mig till malibu barbie fast läskig.. men de slutade med att jag kände mig som en transa i peruken osv så jag sprya mitt hår svart och gjode massa låtsas tattu mm så jag skulle känna mig mer bekväm.. men jag blev lixom aldrig bekväm i den utklädnaden riktigt heller, kände mig lixom inte som mig.. men de e väl kanske de som är meningen...

puss

Helloween!!

Nu e godispåsarna fixade till små barnen:)..

Igår var jag på helloweenfest, började att kläut mig till barbie med rosa klänning, peruk mm... men jag kände mig som en transa så jag spraya på svartfärg på mitt hår istället och sedan satte på mig en silverklänning och gjorde massa låtsas tattu på armar, hals och i ansiktet:)..

idag har jag legat i sängen hela dagen.. men nu känns de som de e dax för att komma ut lite, en promenad hade suttit fint..

puss o kram.. :)

Beck levande begravd

Såg just becka- levande begravd.. jag älskar ju beck, tycker denna var lite läskig faktiskt:).. hoppa till typ 2 gånger eller något.. Om man gillar svenska filmer ska man se denna tycker jag.

Köpte även chips och dip och ostbågar med Karl .. men typ orkade inte äta mycket, när de äntligen är mys va jag mer mysfilm sugen än ätafilm sugen:)... det regnar mysigt ute och de e lite kyligt här inne...

Nu ska jag gå å tvätta ansiktet och borsta tänderna och tänka på vad jag ska kläut mig till på fredag:)..

puss o kram

Som en ny människa...

Hej å hopp!!

Igår och imorse kändes de lite tungt med skolan.. och då var jag lite nere, fast jag hade gett mig kossan på att de skulle gå. Och nu efter idag i skolan känns det mycket bättre.. Lixom jag kan ju, jippy.. Ikväll ska jag jobba en sväng... Och ska nog lägga mig å mysa lite med spss nu.. Har hyrt nya Beckfilmen idag som ska tittas på ikväll när jag kommer hem vid typ 23:00 .. puss o kram å klapp på rumpen


Såhär nere var jag igår o imorse över skolan


Och nu efter skolan och träffat Ida en sväng känner jag mig såhär ....

Godmorgon godmorgon !! (på göteborska)


Sitter nu här vi köksbordet och har precis ätit frukost, har ett ägg kvar, men de blev lixom lite för hårdkokta så jag skippar nog de.. Ska nu hoppa in i duschen och sedan bege mig till skolan.. Idag ska vi ha frågestund och så. sedan ska jag jobba ikväll.. Tänkte kanske att jag ska shoppa lite till helgen om jag nu får gå ut på maskerad för mig själv:)..

Solen sken in på mig i sängen när jag vaknade mellan 9 och 10, så himla härligt..

Soliga pussar
S

Trött som en apa..



Jag är jätte trött efter att ha pluggat massor idag+ shoppat på nelly.com :)..

Nu får de vara slut spss:at för idag ... Ska upp igen om mindre än 6 tim, jag behöver 8 till 9 tim för att vara pigg så nu e de kört..

Jaha .. godnatt ...

Måste säga att fast jag inte kan spss så är de lite roligt för de e klurigt och man får tänka till :)


godnatt puss...

Saknar min familj nu igen oxå...

Måste bara skriva oxå att om jag inte blir klar med detta arbete och börjar plugga till min tenta får inte jag gå på maskerad i helgen... Så sträng är jag mot mig själv..:)..

Godnatt puss puss <3

aaaaaaaaaaaaaaaaaa!!

Blir galen.. jag kan verkligen inte plugga,, kan inte plugga och kan inte de jag pluggar, okej nu ska jag föröka igen ... :)..

Fick ett jätte fint sms utav min mamma att hon älskar mig:), de blir jag iaf glad utav <3

Spss

Hej!!

Håller på med spss nu i skolan, e väl sådär roligt må jag säga.
Idag har vi våran sista labb.. inlämningsuppgift ska vara inne på onsdag. Hoppas de blir bra. Ska snart gå till skolan. Har legat i sängen hela morgonen och plugga.

I helgen har de varit lugnt och idag e de Löning(CSN).
noppp nu måste jag föna håret.. början om 40min :)

tjing

Spa-kväll



Har yss kommit hem från skolan. Håller nu på med ett program som heter spss där vi gör kvantitativa mätningat. Ikväll ska jag på spa kväll hemma hos Ida.. Min fina kompis som är med barn:) ... Igår ringde min syster och berättade att hon ska ha sitt andra barn, tänka sig att jag ska bli moster för andra gången, ska bli jätte roligt att se vad de blir för en liten bebis. Spännande. Min mamma ska ha plast kalas ikväll, fast de e ju i västerås o jag bor ju i umeå så de ska jag inte gå på, men min syster sa att jag kanske kunde få hennes pastaslev som hon skulle få där :). .

Nu ska jag äta..

kram kram

Mumms

Åt just jätte god tacopaj, med svamp i .. champinjoner.. de var gotti gott... 

Hade i köttfärsh, tomat, gul paprika, champinjoner och tacokrydda såklart, och tacochips.. först steker man köttfärshem som när man gör vanlig tacos, hackar grönsaker och lägger i en ungs form, häller i grönsaker, chips på och riven ost...

sedan in i ugnen.. nu kommer mina vänner... 

puss 
 


Besök

Hej hej!

Snart ska jag få besök, vi ska gå ut ikväll. Först vara här hemma..

Skönt med helg. Är helt fast i beatels tycker den musiken är jätte bra..

Kram kram

Skogensdag

Idag har jag varit hundvakt.. jag och karl och hunden var ute i skogen och grillade sedan har vi ätit tacos och kollat på en konstig film på tvåan.

Nu ska vi ha jonglerartävling :).
kram

Läskig kväll

Hej hej!! kom nyss hem från skolan. Idag har jag haft heldag med statistik..
Ikväll blir de skräckkväll med massor utav popcorn och läsk (läskigt)..
nu ska jag äta en mandarin till.. kram




Puss



Ville skicka en godnatt puss till min familj, min syster, min bror, min mamma, min pappa, min brors barn och mina syskons käraste.. Puss puss puss.. Älskar er alla ...

Jonglerar

Hej å hopp!!

Har nyss jonglerat lite.. och ska nu plugga lite och rita lite och sedan sova... Idag åkte jag på shopping tur med min kära vän ida och vi åt på mcdonalds. Imorgon blir de skola.. och i helgen blir de massa plugg och mycket mys.. imorgon e de fredag ..

saknar min familj massor

Godnatt

Mumms!!

Sitter och har precis pratat i telefonen med Anders, en fd klasskompis. Sitter på golvet mot väggen .. ikväll börjar bonde söker fru, vilket ska bli kul.. Ida har varit här idag , vi skulle egentligen gå på promenad men så blev de inte, slutade med att vi satt och kollade på kort och rotade igenom smycken osv.. Idag köpte jag mörk choklad mint mmm gott ju, och ost och vindruvor.. längtar till helgen då ska jag köpa choklad o ha chokladprovning :)... HAr tänt ljus här nu för de börjar bli kalt ute och jag får inte igång elementerna.. Jag saknar min familj hemma, men jag har ju Karl här uppe iaf, han håller just nu på och sätta upp en spegel, duns duns duns låter de när han hammrar. Imorgon jag har sovmorgon igen .. i love it.. Men jag försöka kliva upp lite tidigare endå.. idag klev jag upp klockan 11:05:).. Jag tycker att de finns mycket elakheter här i välrden men ibland så är de lite mycket fokus på de och förlite fokus på det goda, slänger ut en puss till alla goda människor här i världen , min mamma och pappa är väldigt goda människor så puss på dom oxå :).. jaja nu ska jag kolla efter soffor på nätet

puss o kram






Hemmafru!

Hej!
Har precis lekt lite hemmafru och lagat chilliconcarne och ätit maten:). Tänt lite ljus och satt på lite Elvis. Är inne i en Elvis period just nu så de blir mycket utav han här hemma. Nu e de godnatt som gäller.. Idag har jag var ju jag på stan med Therese och jag shoppade endel, bland annat en stickad går kjol på Gina. tre par trosor och ett par tjocka strumpbyxor på lindex.. nyttigt att uppdatera underkläder ibland tycker jag:)..
Ne nu blir se sova även om jag har sovmmorgon imorgon så är de skönt att sova nu.. jag är som piggast när jag sovit 9 timmar.. siktar på att vakna klockan 10 imorgon :)..

natti natt kram



 middag :)

Despo!!

Hej å hopp!!
Idag har jag varit på shopping tur, lunch och fika med Therese. Så trött man blir utav att gå på stan.. Oj oj oj börjar väl bli gammal eller något.. Ikväll börjar Desperat husfru igen efter sommar uppbehållet,, åhh så lycklig o glad jag är över det, älskar den serien.. måste ha något mys å äta till de ikväll.. kanske en liten fruktsallad, japp de blir de nog för de e gott och de var längesedan.. Ligger nu i sängen och vilar lite. Skulle kunna somna men jag väntar  nog med de tills ikväll istället ska jag nog lägga mig i badet och sjunga en liten sång:).

kram på er


RSS 2.0