Jag orkar inte städa



Just nu är det kaos i köket och nytvättad tvätt som jag inte orkar hänga, LAT..
Men jag får väl ta tag i de, för jag hatar när de är för stökigt..

Ja läser en sjukt skön kurs nu på univeristet, har kollat på film de två senaste lektionerna.. Tror det är den skönaste kursen jag läst på tre år faktiskt.

Kollade på hela första säsongen av solsidan igår kväll till typ tre inatt. mycket bra, jag har inte fattat att de skulle vara så bra som det var.. Kollade på första avsnittet när de kom för en tid sedan o gillade det inte då.. men nu =tycker om


K....





PIP

Hej hopp!
Idag har jag varit på en föreläsning med Alex Schulman, jag vet verkligen inte om jag skall gilla denna kille eller inte, visst han var rolig många gånger, men rolig betyder ju inte alltid gilla :)..

Nu så ska jag hänga tvätt och sjunga en sång..

K

Godmorgon och godnatt

Tjing!
Har uppropp på skolan typ nu, men jag ska inte gå, har ju arbete med c-uppsatsen som är viktigare.. så jag ska sova i två timmar till, sedan sitta heladagen med skolarbete. Skickade mail till studievägledaren och berättade att jag inte kommer, det brukar fungera..

nu på morgonen har jag läst lite skvaller på Aftonbladet.se.. sedan har jag kollat mail och så..skippar frukost nu och kör på ägg och avokado när jag vaknar om någon timme istället.. 

det är mörkt och ser väldigt kallt ut utomhus, ser inte als mysigt ut... Längtar till solen ju, satt och kolla massor med resor inatt... 

tjingeling
S

Vilket känns mest lockande?... Det är mysigt med vinter med, och de kan vara otroligt vackert, men just nu känner jag mer för sol och bad...




Jag övergav mina gäster klockan fem imorse

Hej hopp!
Idag är jag trött, och imorgon klockan 8 har jag inskrivning på min nya kurs, men jag funderar på att byta kurs och anmäla mig till en annan istället..

Jag hade lite hemma fest här igår kväll, de blev spela spel och karaoke, de var kul.. men när klockan blec fyra var jag super trött, höll mig vaken till fem, då lämnade jag mina gäster och gick och la mig, min kille fick agera värd ensam då.. men jag tycker att jag var vaken ganska länge endå..

Jag är trött som en apa nu och är super sugen på att åka och resa snart.. kollar på resor för fullt...:D

ska nu slå på tvn en stund sedan sova.. skönt..

puss


överviktig eller hälsosam...

Hopp å hej! Var på stan typ nyss och shoppa lite, filtar till soffan som kommer på lördag och en kudde till :).. sedan köpte jag färgpatron till min skrivare som var självaste grejjen till att jag åkte till stan.. Men när jag gick in på Kjell och co så låg den där vågen som mäter fett massa, muskler, vatten och ben.. Sjukt intressant grej :)... Kul att kunna kolla hur mycket man väger i bara fett...

Kram


Glad som en kossa

Jag fikade med Elin och Dennis idag, hansa att kvinnor är kossor och män är grisar, Syftar till rubriken.
Jag har letet soffa i flera månader nu, eftersom jag inte vet vart jag ens kommer att  bo till sommaren, tycker jag att de är bäst att köpa en soffa på blocket, och helst skulle den ligga på samma ormåde där jag bor. Alla soffor jag ringt på tidigare har någon annan ringt på innan mig.. men nu minsan, jippy, jag var först, ska och titta på den om 2 tim, hoppas att den är ok, såg okej ut på bilden iaf..

Tjipp

Nya gardiner!!!

Tingerling! Sitter här i soffan som är en säng (letar soffa sedan månader) och kolar på tv pluggar och funderar.
Kom hem från västerås i söndagskväll och somvanligt var de problem med tågen, fick åka buss sista biten, vilket dem inte informrade om ens föns vi var där och skulle byta mitt i natten på 20min, jaja..

Jag och min världens bästa kompis Andreas har bestämt oss för att inte äta godis tills vi fytter år, han fyller i slutet av februari och jag fyller den 1 mars. Sjukt när man ätit godis eller någon kaka varje dag över jul så ligger lixom suget i mig att ha godis då och då under dagen, men jag ska stå emot" Hejja mig själv".

Bytte nyss gardiner och har gjort om lite här hemma, tycker det är tråkigt när de ser lika ut jämt. Satte en klocka mitt på väggen i hallen istället för ovanför, de blev intressant att titta på plötsligt, fin fint.

Tjingeling igen


Feelunique

Hej !

Jag shoppade just smink på feelunique.. Jag måste säga att jag tycker att det är en bra sida, det är fraktfritt och jag företaget ligger i london har jag för mig, har beställt där ifrån förut och de gick bra..

Jag kollade på filmen Panic room från 2002 ikväll, den är super bra tycker jag, de e en thriller antar jag :).

Nu kurrar de i min mage och de är dax för natt tomat med fetaost mmm ..

kram


2011 har varit super än så länge

Jag ligger nu här i sängen med en sovande kille brevid mig. Han är min kille :) . ny år var en trevlig kväll men jätte god middag sedan lekar mm 

Idag blir de Pizza och cola till lunch, det är inte ofta jag äter det..

Puss och kram

S


RSS 2.0